SØKEOPTIMALISERING

seo - Sarpsborg Data AS

Søkeoptimalisering gjør at din nettside og dens innhold blir lettere tilgjengelig for din målgruppe.

I et hav av elektronisk informasjon med meget variabel kvalitet som ligger tilgjengelig der ute kan det være vanskelig å stikke seg ut. Formålet med en nettside naturligvis å nå sin målgruppe enten man formidler informasjon, eller salg av varer og tjenester. Da er det viktig å vite hvilke kanaler din målgruppe benytter seg av og hvordan de søker seg frem til informasjonen de er ute etter.

Nettstedsadresse, navn og tekstinnhold er viktige faktorer som spiller inn på hvor høyt på listen du havner i de forskjellige søkemotorene. Deretter finnes det en rekke hjelpemidler som kan bidra til økt trafikk til din side.

SØKEOPTIMALISERING = DYRT?

Søkeoptimalisering trenger ikke nødvendigvis å koste mye penger. Det grunnleggende er at informasjonen som er lagret er lagt opp på en søkevennlig måte. I tillegg påvirker sidens trafikk og hvor mange ganger siden er linket eksternt inn. Dette er faktorer vi alltid har i bakhodet i vårt arbeid.

Google Adwords er mye brukt og har forskjellige funksjoner. Fordelen er at du kun betaler for antall effektive klikk. Prisen baserer seg likevel på hvem som betaler mest pèr klikk.

Det finnes en rekke andre annonseringsmuligheter og virkemidler for å få siden din mer tilgjengelig, men alt har sin pris og i mange tilfeller er tilbakemeldingene at det koster mer enn det smaker å kjøpe dyre annonser.

Vi hjelper deg, gir deg råd og avklarer ditt behov rundt dette

STATISTIKK OG ANALYSE

analytics - Sarpsborg Data AS

Vi tilbyr full oversikt over trafikken på deres nettsider både via Google Analytics og via vår interne statistikkmodul.

Brukervennligheten er naturligvis ivaretatt!