• Hjem
 • Tjenester
 • Installasjon og entreprise
 • Fiber
 • Telefoni
  • Konsern

   Oversikt over våre selskaper

   Samarbeidspartnere

   Samarbeidspartnere

   Karrieremuligheter

   Jobbe hos oss?

 • Kontakt oss

Fjernhjelp

Karrieremuligheter

Karriere - muligheter

Sarpsborg Data AS – En allsidig relasjonsbedrift med kunden i fokus!

Jobbe hos oss

Vi søker stadig etter dyktige folk. Vi skal dog vokse i et fornuftig tempo og «skyndte oss langsomt». Send oss gjerne en søknad dersom du ønsker å jobbe hos oss. Sarpsborg Data AS har et ungt, hektisk og engasjert miljø.

Vi strekker oss langt for våre kunder og er opptatt av å opptre ryddig og skape relasjoner. Søknader kan sendes til jonmartin@sarpsborgdata.no med kopi til kevin@sarpsborgdata.no. Alle henvendelser vil bli besvart og vi er opptatt av å ivareta samtlige i eventuelle ansettelsesprosesser.

Pga. all elektronisk informasjonen vi forvalter krever vi fremlagt politiattest av samtlige ansatte.

Søk hos oss

Praksisplass

Praksisplass

Vi kan tilby praksisplass til deg som brenner for faget og innehar de rette holdningene. Hos oss får du vært delaktig i vår daglige drift og lært faget å kjenne.

Hos oss kan vi tilby et godt arbeids- og læringsmiljø med sluttattest og referanse. Det vil også være mulighet for jobb i fremtiden.

Vi kommer til å stille krav til deg og forventer at du tar initiativ og er strukturert. Det er dessverre få tilbud om praksisplasser i Østfold innenfor IT. Vi har derfor bestemt kun å tilby dette til de mest motiverte studentene.

Dersom dette er interessant kan du fylle inn vårt søknadsskjema, eller ta kontakt direkte for mer informasjon.

Pga. all elektronisk informasjonen vi forvalter krever vi fremlagt politiattest av samtlige ansatte.

Alle som søker praksisplass hos oss MÅ fylle ut søknadsskjemaet på høyresiden og vedlegge CV. De mest aktuelle kandidatene vil bli innkalt til nærmere samtale.

Takk for din melding!