Fjernhjelp

IT-drift og support

Dere holder på med kjernedriften, vi tar oss av alt det elektroniske!

TOTALLEVERANDØR INNEN ELEKTORISKE LØSNINGER

Vi har mange kunder som støtter seg på oss i sin daglige drift. Dette trenger ikke nødvendigvis være kostbart og vi tilpasser løsningen etter deres behov. Vi leverer alt av IT-systemer, teknisk infrastruktur, regnskap og support. Fordelen er at du som kunde kun har ett kontaktpunkt å forholde deg til. Sammen kan vi se på løsninger for å effektivisere driften og optimalisere brukervennligheten både for ansatte og kunder.

Ett kontaktpunkt, èn telefon, mange løsninger!

Relasjoner

Vi ser viktigheten av å bygge nettverk og har etter flere år i bransjen knyttet til oss en rekke samarbeidspartnere.

Samarbeidspartnere

Vi kan også videreformidle tjenester som er utenfor vår bransje via våre gode samarbeidspartnere.

Kundefokus

Vi er en bedrift som er opptatt av å bygge nettverk med gode relasjoner gjennom fornøyde kunder som føler sine behov ivaretatt.

Viktige relasjoner og samarbeidspartnere

Vi leverer effektive elektroniske løsninger, med et fast kontaktpunkt å forholde seg til. Mange driftsselskaper sliter med å få den elektroniske hverdagen til å henge sammen og bruker unødvendig tid og ressurser man ellers kunne benyttet på kjernevirksomhet. Sammen med våre kunder jobber vi tett for å finne de beste løsningene tilpasset nettopp din virksomhet! Vi er ikke et stort selskap med egen HR-avdeling og kapitalsterke investorer. Vi er en bedrift som er opptatt av å bygge nettverk med gode relasjoner gjennom fornøyde kunder som føler sine behov ivaretatt. Det kan kanskje virke klisjeaktig å påstå at vi har kunden i fokus, men vi tørr påstå at vi danner en såpass god relasjon med våre kunder at de føler seg ivaretatt, anerkjent og satt pris på.