Fjernhjelp

Kameraovervåking

Overvåking skaper trygghet for både ansatte og kunder. 

Kameraovervåking

Vi leverer kameraovervåking for deg som trenger trygghet og sikkerhet. Har du en stor eller mindre virksomhet? Sarpsborg Data skreddersyr en løsning som vil passe din virksomhet, enten det er inne eller ute.  Kameraene vi leverer er robuste, stilrene og tåler det norske sommer- og vinterværet. 

Med kameraovervåking fra Sarpsborg Data får du full tilgang og oversikt over kameraene du vil ha. Kameraene er i full HD, og utstyrt med IR som gjør det lett å se i mørket.

Sikkerhet

Kameraovervåking reduserer antall uønskede hendelser og gir økt sikkerhet for bedriften. Løsningene gjør det mulig både å forhindre, oppdage og oppklare hendelser.

IR-belysning

Innebygde infrarøde lys med virkningsområde på 30 meter for bedre sikt om natten. Fokuslinsen er innkapslet og robust for å gi pålitelig dekning i tøffe utendørsmiljøer.

Egenskaper

Utstyrt med avanserte egenskaper som blant annet video playback, defog , dedikert MicroSD/SDHC/SDXC slot og Viotek's 32-kanal opptak.

VAST 2

VIVOTEKs VAST 2 er en brukervennlig IP-video programvare. For å møte de virkelige behovene til brukere, kommer den med spennende fremskritt som enkel betjening på enkelt- eller flere skjermer, tilpasset oppsett for å imøtekomme både korridor- og panoramaorientering, rask eksport av flerkanals video og anskaffelse av VCA-analyse og cybersikkerhet angrepshendelser fra VIVOTEK-kameraer og understasjoner (som NVR-er) i en hierarkisk systemstruktur.

Timelapse

Timelapse er en teknikk der frekvensen bilder som tas er mye lavere enn frekvensen som brukes til å se sekvensen. For eksempel kan et bilde av en scene tast med 1 bilde per sekund, men deretter spilles av med 30 bilder per sekund, resultatet er en tilsynelatende 30 ganger hastighetsøkning.

Ta video-en ved siden av som et eksempel, her har et timelapse kamera tatt 1 bilde hvert tiende minutt over en lengre periode.

Kameraovervåking

Kontorer og arbeidsplasser er ofte fulle av dyrt utstyr og ligger gjerne på steder hvor det er lite aktivitet og mennesker på kveldstid, ikke minst i helgene og på natt.

Dagens overvåkingskameraer er plasseringsvennlige, rimelige i innkjøp, filmer i høy kvalitet og har en brukervennlighet så god at du kan styre alt fra din PC, smarttelefon eller nettbrett.

Motion Detection er en funksjon som er inkludert med programvaren, dette gjør det enkelt å spole frem til en hendelse som ble fanget på kamera.