Fjernhjelp

Markedsføring

God markedsføring i kombinasjon med gode konsepter er viktig i et stadig mer krevende marked.

Verden er blitt mindre

Markedsføring

Fysisk sett er nok verden neppe blitt mindre, men dagens kommunikasjonssystemer, infrastruktur og samferdsel har endret premissene for norske aktører. Vi kjemper ikke i dag bare kampen i et lokalt marked, ei heller kun i et nasjonalt marked, men i et globalt marked. Med rask transport, avansert telekommunikasjon og internett som utgangspunkt er dagens forbrukere av tjenester og varer blitt mer krevende. Det er lettere å sammenligne og benchmarke de ulike aktørene opp mot hverandre.

Merkevarebygging

Merkevarebygging, også kalt «branding» er viktig og kan om det gjøres riktig gi meget gode resultater. Det tar dog tid å bygge en ny merkevare og produktet eller tjenesten i seg selv må naturligvis kunne «forsvare seg selv», men for å skille seg ut i mengden må man i dag både være kreativ og engasjert. Gode norske eksempler som Finn, Rema 1000, Norwegian har alle engang kjent på det å være liten, «ubetydelig» og ukjent.

Digital signage

Vi leverer digital signage løsninger med skjermer fra Samsung.

Digital signage

Vi leverer digital signage løsninger med skjermer fra Samsung.

Markedsføring

Det er i dag utallige aktører innenfor de fleste bransjer og konkurransesituasjonen er vesentlig større enn for bare noen år tilbake.

Markedsføring

Det er i dag utallige aktører innenfor de fleste bransjer og konkurransesituasjonen er vesentlig større enn for bare noen år tilbake.

Søkeoptimalisering

Søkeoptimalisering gjør at din nettside og dens innhold blir lettere tilgjengelig for din målgruppe.

I et hav av elektronisk informasjon med meget variabel kvalitet som ligger tilgjengelig der ute kan det være vanskelig å stikke seg ut. Formålet med en nettside naturligvis å nå sin målgruppe enten man formidler informasjon, eller salg av varer og tjenester. Da er det viktig å vite hvilke kanaler din målgruppe benytter seg av og hvordan de søker seg frem til informasjonen de er ute etter.

Nettstedsadresse, navn og tekstinnhold er viktige faktorer som spiller inn på hvor høyt på listen du havner i de forskjellige søkemotorene. Deretter finnes det en rekke hjelpemidler som kan bidra til økt trafikk til din side.

Statistikk og analyse

Vi tilbyr full oversikt over trafikken på deres nettsider både via Google Analytics og via vår interne statistikkmodul.

Søkeoptimalisering = Dyrt?

Søkeoptimalisering trenger ikke nødvendigvis å koste mye penger. Det grunnleggende er at informasjonen som er lagret er lagt opp på en søkevennlig måte. I tillegg påvirker sidens trafikk og hvor mange ganger siden er linket eksternt inn. Dette er faktorer vi alltid har i bakhodet i vårt arbeid.

Google Adwords er mye brukt og har forskjellige funksjoner. Fordelen er at du kun betaler for antall effektive klikk. Prisen baserer seg likevel på hvem som betaler mest pèr klikk.

Det finnes en rekke andre annonseringsmuligheter og virkemidler for å få siden din mer tilgjengelig, men alt har sin pris og i mange tilfeller er tilbakemeldingene at det koster mer enn det smaker å kjøpe dyre annonser.

SMS-tjenester

LINK Engage er et web-basert verktøy for mobil kommunikasjon som er utviklet for bedrifter som ønsker å benytte markedsrettet kommunikasjon direkte til mottakerens mobiltelefon.

Tjenesten har eget brukergrensesnitt hvor SMS kan sendes ut til kunder. Det kan masseutsendes via distribusjonslister og statistikker kan hentes ut. Kunde kan også svare dersom man har toveisstøtte aktivert i løsningen.

LINK Engage - Funksjoner

LINK Engages verktøykasse gir en mengde funksjonaliteter som passer for de fleste behov både som en markedsføringskanal og en informasjonskanal.

– Ubegrenset mengde kontakter og grupper
– Varslingstjeneste
– Automatisk svartjeneste
– Konkurransemodul
– Hurtig løsning for masseutsendelser av SMS

Tjenesten er nettbasert slik at du kan logge inn på din konto overalt hvor du har internettforbindelse.