LOGO OG GRAFISK DESIGN

grafisk - Sarpsborg Data AS

Logo og visuell fremtoning er et svært viktig element når du skal markedsføre deg.

Å skille seg ut fra mengden utgjør forskjellen på at din målgruppe velger deg fremfor en mer eksponert aktør. Naturligvis må du ha noe å tilby som treffer din målgruppe, men din markedsføring er selve «inngangen» og gjerne det første inntrykket som skapes, om man ikke kommer relasjonens vei.

EN LOGO ER IKKE BARE EN LOGO…

Det er mange aspekter som skal hensyntas når man velger en logo. – Det mest opplagte er at man selv liker den rent visuelt. I tillegg må man naturligvis ha en formening om at andre også er av samme oppfatning. Dersom logoen skal inneholde en slags figur må den ikke, men bør helst symbolisere hva du og din organisasjon står for enten direkte eller indirekte.
 

GRAFISK DESIGN

Vi kan tilby grafisk design enten det gjelder logo og nettsidebilder, eller DM’er og postkort. Vi kan være behjelpelige med å ta bilder, MEN det skal sies at levende bilder alltid blir bedre ved bruk av profesjonell fotograf. Ønsker du å bruke en fotograf kan vi videreformidle dette via våre samarbeidspartnere enten du vil ha denne tjenesten separat eller «bake den inn».

Vi hjelper deg gjerne med å utarbeide både logo og annet grafisk materiale og er opptatt av å ivareta dine interesser. I motsetning til mange reklamebyråer lar vi deg beholde fulle rettigheter på materialet som er produssert.