Fjernhjelp

Serverløsninger

Server - løsninger

Vi leverer serverløsninger i form av ekstern drift, ASP, skylagring, o.l.

Dedikert server

Det er mange dedikerte serverleverandører, ofte med mangel av tjenester og varierende priser. Da blir det vanskelig å velge. Du bør vite alle detaljer for å kunne velge det beste systemet for din bedrift. Å sette ny teknologi i tjeneste for din virksomheten kan være lønnsomt og smart. 

Vi leverer,

  • Stabil serverdrift i lavtemperert rom
  • Redundante backupløsninger
  • Godkjent lagring i henhold til GDPR
  • Fleksible og skalerbare løsninger
  • Teknisk support i særklasse
  • Konkurransedyktige priser

 

Vi drifter alt fra regnskapsløsninger, videoovervåkning , backup og webhosting.

Produktivitet og samarbeid

Vi har flere kunder med lokale servere og kan levere drift og vedlikehold av dette på kundens lokasjon. Vi selger og oppgraderer utstyr og kan også finansiere nye løsninger dersom det er behov for dette. Vi har egne servere på flere lokasjoner i Norge med god linjekapasitet, redundans og høy oppetid.

Pålitelig skalering

Vi kjører alltid ny, høykvalitets maskinvare, og vi skalerer etter behov.

Sikkerhet

Vi har fokus på sikkerthet og tar gjevnlig risikovurdering.

Lav nedetid

Vi har omtrent ikke nedetid, samt rask og fleksibel support.

Administrere selv?

De fleste av kundene våre går den administrerte ruten, noe som betyr at vi hjelper deg med praktisk talt alle tekniske eller konfigurasjonsforespørsler du måtte ha, unntatt tilpasset programvare/skriptinstallasjoner. Du kan også velge mellom Linux eller Windows operativsystemer.

Uansett, hvis du er mer en DIY-er eller trenger mer OS-fleksibilitet, har vi et semi-administrert alternativ for deg også. I så fall vil vi håndtere problemer med maskinvare, operativsystem eller grunnleggende konfigurasjon, og deretter overlate resten til deg.