Fjernhjelp

Webutvikling

Web
utvikling

Vi skreddersyr nettsideløsninger, bistår med grafisk design og elektronisk markedsføring for både privat og bedriftsmarkedet.

Webdesign

Vi skreddersyr nettsideløsninger, bistår med grafisk design og elektronisk markedsføring for både privat og bedriftsmarkedet. Alt fra enkle statiske sider til større dynamiske webdesignprosjekter. Vår kunnskap samt gode relasjoner er din trygghet, og bidrar til at vi kan levere en tjeneste du blir fornøyd med.

Vi er opptatt av at vi sammen skal ha en felles forståelse for hva ønsket resultat skal være og jobber tett med våre kunder for å oppnå dette. Design og utseende er viktig, men i tillegg er det viktig at nettsiden er tilpasset målgruppen på flere plan.
Brukervennlighet, funksjonalitet, søkeoptimalisering, respons- og oppetid er vel så viktige kriterier for å tilfredsstille en stadig mer krevende målgruppe.

Domene og webhosting

Vi benytter Syse som vår leverandør webhotell, serverløsninger, e-post, online backup og IP-fax.

Altidata leverer gode tjenester av god kvalitet på norske servere og har vært vår trofaste samarbeidspartner siden 2007. I tillegg tilbyr Altidata ekstremt god service og har høy fleksibilitet.

Fremhevet prosjekt

System for køhåndtering

Andre versjon av køstyringssystem laget for HairCuts. Fullstendig ombygd i Node/Vue (Nuxt). Denne versjonen inneholder 3 hovedapper og et tilpasset API.

Teknologier